Тинейджърските години са най-динамичните :) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Тинейджърските години са най-динамичните :)
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 3777 пъти
Не сте ли се замисляли някога, че тийн годините са изпълнени с емоции? Родителският контрол за навън, оценките и отсъствията в училище, алкохола и цигарите и т. н.

Примерно да ви подсетя за тръпката, която изпитвате, чакайки родителите да се върнат и да се чудите какво са им казали учителите, ще има ли последици (наказания, конско, едва ли не и бой). Това създава по някакъв начин хем напрежение, хем някакво такова чувство на вълнение, което усилва емоциите и адреналина.

Реших да споделя това с мои приятели и те направо ми се изсмяха, а не видях нищо смешно.

Та исках да дискутираме малко по тази тема. Надявам се само модераторите да одобрят историята де :)!
Поне една свежа история, за да ви разведри малко от скапаните ограничения на родителите!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: 1097ab2b93
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Глупости в училище, родителски срещи, четене на конско от родителите, слаби оценки, бягства от час, отсъствия, алкохол, цигари. Добри времена са тинейджърските години, безгрижен живот излизане с приятели, безпаметни наапиваници придружени със изцепки. Ех направо ме наблегна носталгията и какво става, изведнъж ставаш на 18, свършва училището и почва реалният живот, работа, отговорност, ангажименти и куп други неща. Благодаря много за историята за миг се върнах в миналото. :)

М19

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: bd750e16a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Казвам го като тийн (на 18), който е преминал през ужасно много неща (повечето ужасни) и мога да ти кажа че тръпката не е чак толкова голяма.. разбира се то си зависи от гледната точка на човека.. предполагам си някое студентче, на което му е писнало от учене и е забравило, какво е да си тийн :) Тъпо е защото шанса да срещнеш човек достатъчно умен на тази възраст в тази страна е близък до шанса да срещнеш човек, който се е бил в първата световна. Та на какво да се радваш? Как само дърпаш нервите на родителите ти с нелепите глупости, които вършиш? Или да ги караш да се побъркват от притеснение, когато те няма за по-дълго от уреденото... хех.

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: df09562b43
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не знам, но моите родители дори не трябваше да ходят на срещите - не само бях отличничка, но и примерна ученичка като дисциплина. Проблемите си ги решавах винаги сама. Това са най-гадните години, защото родителите поставят ограничения, а проблемите остават за теб. Изнесох се веднага след 19 и това е най-хубавото нещо, което направих в живота си. Никога повече не искам да бъда тийни.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: ba36dfa3a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "отсъствията в училище, алкохола и цигарите и т. н. "
нямам такива прблеми. и бих казала, че живота ми си е безгрижен, но не до крайния предле на думата. Никакви тръпки не изпитвам след като майка ми се прибере от род. ср... само се кефя, че постоянно ни набеждават за най-гадния клас в историята на най-елитната гимназия. Бих казала, че това е отличие..

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 814d38c838
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Така е! Най-динамичните са, стига да не свършат в някоя канавка след нечий нож или от свръхдоза...

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 47607bc13b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Най-тъпите по-скоро! Зависим си от всичко и всички... Пълна тъпотия... Колкото и да е трудно след това, за миг дори не бих се върнала в училище, да трябва постоянно да давам обяснение на някой защо съм без домашно или защото съм си тръгнала по-рано... Ужас.... Сега е 100 пъти по-динамично и интересно:)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: bd8d233f30
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Най-яките са

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: e180dfe989
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Баси! Какво яко беше едно време.. ;) Събирахме се на големи банди с един касетофон и слушахме истински хип-хоп, играхме брейк, мижинка, футбол бяхме заедно всеки ден.. а, сега децата нищо не знаят.. ние израснах ме на улицатаи тя ни научи как да преодоляваме трудностите в живота.. дори не сме прибира ли ;) Баси носталгията... Наистина имах хубаво детство които много други биха мечта ли да имат.. Улицата беше нашия живот.. ;)))))

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 9a7a77f095
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не бих казал, че са най-хубавите. Поне за мен ;) Гадно е чувството да живееш на чужд гръб - независимо на кого. Или постоянно да не те пускат на някъде, защото нямаш 18. Не можеш да работиш. Всички си мислят, че ти е много лесно, понеже имаш само едно учене и постоянно те натоварват с нещо. А когато си изкарваш сам прехраната удовлетворението от живота е пълно.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e135a5be12
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Здравейте аз съм на 13 години, мисля като теб и ако кажа на моите приятели сигурно ще направят същото.. Наистина чувствата и вълнението са усилени. Все намираш нещо ново и с годините разбираш все повече неща :)) Да съгласна съм и с номер 10.. но когато вече можем да си изкарваме прехраната сами вече ще мислим съвсем различно.. ще искаме да върнем времето назад да сме пак деца, но всичко се променя! Наистина много свежа тема :рр и много спомени придружени с нея :))



-Турбо Откачалка

 
  ...

...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: e9bab62c7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз също съм Тийн, но не съм правила проблеми на родителите си.... Е до преди първата година в гимназията... сега съм 9 клас... и дори щяха да ме изключат, но за щастие ми дадоха още един шанс... много се промених... сутрин излизам и се връщам чак късно вечерта без да дам обяснение къде съм била... дори опитах за първи път алкохол и цигари...

И искам да се променя.. да стана пак онова мило момиче като преди... Винаги съм била пълна отличничка а сега дори мога да остана на поправителен.. Родителите ми искат да ме преместят, защото съм била в лоша компания.. и наистина е така... искам всичко това да свърши.. да си върна предишния живот... И тези тиинейджърски години няма да ми липсват... дори ще се радвам да свършат...

 
  ...
преди: 8 години, 6 месеца
hash: 9fbd303c02
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Няма нищо по-хубаво от годините от 8 до 12 клас. В момента съм студент и то не в България. Издържам се сам и съм съгласен, че удовлетворението е страхотно. Тийнейджърските години обаче са нещо уникално. Жал ми е за новите поколения, защото ние, които сме родени в началото на 90-те сме имали може би най-хубавото детство. Без компютри, без да се правим на такива, каквито не сме за лайкове, без да сме залепени за екраните, а по цял ден бяхме навън. Ех, носталгия. :)

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 81fbc69506
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Най-скапаните, искаш да кажеш! :) Пъпки, гной, хормони, нервни кризи, режене, мутиране на глас, сексуална неориентираност, всекиднен тормоз в училище, несъразмерно тяло, нервен срив-никога, за нищо на света не бих се върнал във оная възраст. А относно отсъствията в училище, алкохола и цигарите, това не са неща, достойни за подръжание и възхищение, а са жалки падения в живота ти, които само петнят репутацията ти завинаги.

 
  ...
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 0b323ad73c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Само тийнейджър може да си помисли, че това са най-драматичните години в живота му! Напротив, това са едни от най-хубавите години! Защото от една страна нямаш отговорностите и проблемите на възрастните, от друга страна не си и малко дете, че майка ти да ти виси на главата 24 часа. Така, че едва по-късно ще осъзнаеш колко хубав е бил животът ти като тийнейджър. Да, вярно, понякога имаш проблеми в училище, може и да отнесеш някое конско заради някоя двойка, обаче това е нищо, ама наистина нищо на фона на проблемите, които можеш да имаш с шефовете и колегите си някой ден. Така, че приятелите ти с право са се изсмели, защото за разлика от теб са осъзнали, че всъщност истинските проблеми идват после. Да, на 15 не можеш да правиш каквото си поискаш, не те пускат на купон с приспиване, нито можеш просто да поканиш гаджето си у вас, но ако си мислиш, че по-късно ще си напълно свободен и ще правиш каквото си искаш, дълбоко се лъжеш. Сега като се замисля изобщо не беше чак толкова гадно, да училището не ми беше любимо, да мразех майка ми вечно да ми мрънка за това и за онова, но пък беше хубаво да има някой, който да се погрижи за теб и на който да можеш да разчиташ абсолютно винаги. Ето тази сигурност ми липсва най-много! И разбира се грижите, които дори не оценявах, но сега като трябва сама да се боря си давам сметка колко ми е било хубаво и лесно когато нашите правеха всичко за мен и от мен се искаше само да уча.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker